NovostiPravna obvestila

Copyright © 2010 Mitras d.o.o. Vse pravice pridržane.

Splošni pogoji uporabe spletne strani www.mitras.si opredeljujejo uporabo vsebin, slikovnega gradiva in drugih elementov informacijskega značaja.

Vsebine in slikovno gradivo, objavljeno na zgoraj omenjenih spletnih straneh, je last podjetja Mitras d.o.o. (v nadaljevanju Mitras) ali partnerjev podjetja, ki so dovolili uporabo tega gradiva. Lahko se uporabljajo izključno v nekomercialne namene, kjer pa morajo nujno ohraniti vsa opozorila o avtorskih pravicah in se tako ne smejo prepisovati, razmnoževati ali na druge načine razžirjati brez dovoljenja podjetja Mitras. Slikovno gradivo je simbolične narave.
Mitras bo po najboljših močeh poizkušal zagotavljati točne in ažurne informacije na svojih straneh, a hkrati ne prevzema nobene odgovornosti za morebitno netočnost informacij in morebitno škodo nastalo zaradi uporabe takih informacij. Prav tako podjetje ne prevzema odgovornosti za občasno nedelovanje strani bodisi zaradi tehnoloških ali drugih dejavnikov in za kakršnekoli informacije izgubljene v tovrstnih razmerah.
Če potrebujete splošne informacije se lahko v času od ponedeljka do petka med 8:30 in 16:30 obrnete na naše osebje.
Telefon: 
01 / 256 62 46
Faks: 01 / 256 62 45
info@mitras.si
www.mitras.si


nazaj