O podjetju

Mitras d.o.o. je podjetje, specializirano za prodajo kvalitetnega orodja, strojev in potrošnega materiala potrebnega pri vzdrževanju osebnih in tovornih vozil, pri vzdrževanju v industriji ter v gradbeništvu.
 
Prodajni program zajema izdelke znanih proizvajalcev kot so 3M, Stahlwille, Berner, Unior, Butler, Retech, Hanno, Amolux, Pneutrend, ISO-chemie ter drugih, katere zastopamo kot ekskluzivni ali pooblaščeni distibuterji. 
 
Kaj lahko pridobite, če sodelujete z našim podjetjem?
Vsak poslovni proces potrebuje tudi majhne sestavne dele, katere nakateri imenujejo C – deli. V to skupino spadajo elementi izdelani v skladu z DIN in ISO standardi, razni brusilni in rezalni pripomočki, ročno orodje, čistila, lepila in drugo. Izkustveno je dokazano, da v celotnem poslovnem procesu predstavljajo potrošni materiali majhno vrednost, vendar zahtevajo relativno velik časovni vložek zaposlenih.
 
Po izkušnjah, deli redko presežejo 20% vrednosti zalog ali stroškov v poslovnem procesu, vendar zahtevajo velik časovni vložek, tudi do 80% razpoložljivega časa. Da bi naši kupci lahko prihranili svoj dragoceni čas in in s tem denar, jim pri tem pomagajo naši prodajni svetovalci ter ostali sodelavci, ki zagotovljajo, da je naročeno blago dostavljeno v najkrajšem času. To je naša konkurenčna prednost, katero delimo s svojimi kupci.
 
Veselimo se sodelovanja z vami.

Mitras d.o.o.
Brdnikova 34e
1000 Ljubljana

Tel.:  01/256 62 46
Faks: 01/256 62 45
E-mail: info@mitras.si
web.: www.mitras.si